Ontdekhoek kinderfeestje

In de Bibliotheek Hoogeveen vind je een grote werkplaats: de Ontdekhoek! Hier mag je zelf aan de slag gaan met meer dan 30 proefjes. Je maakt op een leuke en leerzame manier kennis met techniek!

Ontdek hoe je een dijk kunt bouwen, van aardappels chips maakt, muntjes vormt, zeilbootjes laat varen en heerlijk geurende zeepjes maakt. De Ontdekhoek staat klaar om door jou uitgeplozen te worden. Alle kinderen van 4 tot 14 jaar zijn welkom.

Openingstijden Ontdekhoek:

Woensdag 14:00-17:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 13:00-16:00 

Uitzondering:

Zaterdag 2 november doen we mee aan de Open Bedrijven Dag. Alle kinderen én volwassenen mogen die dag gratis 3 proefjes uitproberen!
 
Woensdag 6 november staken de leraren. Lekker, een dagje geen school! Wil je een leuke dag hebben en óók nog iets leren / ontdekken / etc? De Ontdekhoek staat klaar om door jou uitgeplozen te worden. We zijn deze dag eerder open, namelijk van 10:00 tot 17:00 uur.
 

Vier je kinderfeestje in de ontdekhoek!

Wat gaan we doen?

Je wordt feestelijk ontvangen door een van onze medewerkers. Ga lekker zitten op de prachtige verjaardagstroon. De jarige krijgt een leuke button zodat iedereen kan zien dat je jarig bent! Op een gezellige plek in de bibliotheek kun je de cadeautjes van je vriendjes en vriendinnetjes uitpakken.

En wat nog meer?

Je mag alle proefjes doen en omdat het feest is mag je een extra keer chips bakken. Doe drie extra andere activiteiten naar keuze. Speel het verjaardagsspel op de Wizefloor. De vloer wordt een half uur lang exclusief voor jouw groep gereserveerd (tijd in overleg).

Introductietarief €7,50 per persoon.

Meld je uiterlijk een week van te voren aan via onderstaand formulier. Je ontvangt gelijk van ons een berichtje of we je aanmelding hebben ontvangen. Let op, dit is nog geen bevestiging dat je feestje ook op de gewenste dag gevierd kan worden. We nemen altijd even contact op om te laten weten of het definitief door kan gaan.

* Verplicht in te vullen