Er kunnen geen kaarten meer gereserveerd worden voor dit evenement.

Zomervakantieplezier bij Ontdekhoek Hoogeveen op woensdag 31 juli en woensdag 28 Augustus! 

Deze zomervakantie opent de Ontdekhoek Hoogeveen haar deuren speciaal voor alle kinderen uit de regio die niet op vakantie kunnen. Op woensdag 31 juli en woensdag 28 augustus van 9.30 tot 12.30 uur zijn alle kinderen van harte welkom om deel te nemen aan een ochtend vol leuke en leerzame activiteiten in de Ontdekhoek. 

Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen tijdens deze ochtenden genieten van verschillende proefjes. In de Ontdekhoek kunnen ze onder andere ontdekken hoe je met zware keien snelstromend water tegenhoudt. Of hoe je van een aardappel chips kan maken. Het doel is om kinderen op een speelse en educatieve manier kennis te laten maken met wetenschap en techniek. De proefjes bieden niet alleen vermaak, maar prikkelen ook de nieuwsgierigheid en creativiteit van de jonge deelnemers. 

Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om de kinderen een gezellige ochtend te bezorgen. De activiteiten zijn gratis en bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Aanmelding is welnoodzakelijk en kan gemakkelijk hieronder. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Ontdekhoek Hoogeveen via info@ontdekhoekhoogeveen.nl of telefonisch op 0528-765432.